• Uppsala 20-21 oktober
  • Umeå 15-16 december
  • Göteborg 19-20 Januari 2019

Utbildning i 2 dagar mellan kl 09:00-18:00 i Shamballas ljus.

Jag är nu redo att bli den jag i sanningen är, en hög andliga varelse av ljus med insikter och visdom i mitt väsen.  Jag är fri.  Jag kom till jorden som ett medvetande för att blomstra och skimra i kosmiskt ljus. För att vara en del av en värld där flöde och kärlek råder. Jag återtar nu den plats jag är ämnad att vara på och bli den jag är i min sanna essens.

Inga förkunskaper

Du är viktig

Här kan du läsa vad man säger efter kursen

Shamballa vibrationen har en hög frekvens som ligger bortomför det vi kallar polariteter vilket innebär att i flödet och dimensionen som är Shamballa finns bara vänlighet och glädje. Under helgen får du lära dig hur du skapar en stark personlighet, dig själv. Genom att du får tekniker och kunskap som du kan använda i ditt dagliga liv för att snabbare och effektivare ta steget bort från den 3 dimensionella världen. Under helgen får du nycklar och tekniker för detta.

Jag kommer att ta dig med på en resa till högre dimensioner där fredliga vibrationer är vägen.  Du kommer också att få lära känna en guide som kommer att undervisa oss hela gruppen. Detta är en upplevelse helg där du kan förändra låga vibrationer i ditt energisystem till högre vibrationer.  Vi lämnar strukturer, måsten, ego, bakom oss och går till vår inre kärna av flöde.  Låter Shamballas energier höja våra vibrationer och göra det ännu lättare för oss alla att höra de egna sanningarna.

 

Alla som är intresserade är välkomna att gå denna utbildning. Där du får lära dig hur du tar dig till det esoteriska Shamballa i den 10 dimensionen. Du kan efter kursen sedan gå dit och utforska mera, lära känna platsen och återknyta minnen från högre civilisationer du bär inom dig. Genom kontakten med Shamballa kommer du att hitta själskontrakt inom dig själv att lösa eller återknyta till.

Under Shamballa kursen arbetar vi med vibrationshöjande övningar som hjälper dig att skapa så höga vibrationer inom dig så du öppnar upp dig för högre kosmisk kunskap

-Du får ett automatiskt energiskydd
-Lägre vibrationer som skapar problem, sjukdomar och annat släpper taget
-Den vit vita elden, hur du släpper tanken på energiskydd
-Shamballas hjärta hitta platsen inom dig
-Känner mer flöde, mening och livsglädje
-Lära dig hitta på Shamball en guidad rundtur
-Läsa i mästarbiblioteket ( hitta svaren på alla dina frågor)
-Vi kommer tillsammans och enskildt att utforska, lära och undersöka Shamballas tempel och omgivningar.
-Du får övningar för egenarbete när du kommer hem
-Du får en högre dimensionell kontakt
– Vad är polariteter och hur släpper man taget på mörkt och tungt? Måste du verkligen välja i livet?
-Den kännande kroppens kunskap som har sitt centrum i hjärtat så fungerar och ser de kännande kropparna ut
-Kommunikationen i det tredje ögat och den kännande kroppen
– Medvetandet väg in i kroppen sk nedstigning, vad är skillnad på ned och uppstigning
-Återfödelse inkarnation av medvetanden ( tidigare liv)
-Attraktionslagarna och din hemliga väg
-Vad innebär en nedstigning för medvetandet

Undervisningen pågår under 2 dagar. Där du kommer att tas med på en dimensionell resa till Shamballa där du själv får möta mästaren och lyssna på hans undervisning. Det är viktigt att du har en dimensionell förståelse för hur det dimensionella arbetat fungerar och inte är för bunden vid ”newage” teorier behåll en fri tanke. Undervisningen kommer att varvas med undervisning från mästaren och Solkarina. Den kunskap du får av mästaren Jean från den 14 nivån ( dimensionen) kommer automatiskt att successivt hjälpa dig att minnas mer och mer av den dimensionella kunskapen du bär inom dig. Mästaren hjälper dig att fylla i de luckor du upplever du har idag och på så sätt kommer du närmare ditt personliga livsarbete.

Kursen är öppen för alla oavsett förkunskaper.

Lär dig att vandra dimensionellt på Shamballa och hitta ditt heliga rum, dina vänner, ditt ursprung och din energi. Allt detta kan Shamballa erbjuda dig. Släpp det gamla och möt ljuset i värme och vilja och du får en transformation och kan stiga ned i kroppen med de högre vibrationerna. Låt en andlig mästare undervisa dig direkt på Shamballa.

Tiden är inne för att lämna det gamla bakom oss och inte längre leva i en värld av värderingar, polariteter och lägre värderingar. Shamballas ljus ger dig en metod att arbeta med för att hela tiden ha en hög vibration och skapa ett superhelande inom dig.

Tiden är inne att skapa det flöde inom dig som du föddes till jorden för att använda. Under helgen får du tekniker och övningar för att fortsätta och skapa flöde och ljus i ditt liv själv och tillsammans med andra människor. Fullständigt program på hemsidan.

Tider: Lördag 9-18 & Söndag 9-17

Observera om du ska boka tåg eller flygtider så måste du göra det efter att kursen är slut. Går du tidigare kan jag inte ge dig diplom.

Du bokar din kurs här

Varmt välkommen

 

 

Detta är 3 fristående utbildningar i Shamballa vibrationen.

  1. Steg 1 Shamballas ljus
  2. Steg 2 Shamballas närvaro
  3. Steg 3 Shamballas visdom

 

Läs mer om behandlingen Shamballas ljus som jag erbjuder på distans