Om mig


Välkommen till min sida. Jag heter Solkarina och arbetar med människors inre och yttre ledarskap.

Jag är en andlig lärare och inspiratör.  Jag har hjälpt människor att hitta sig själva sedan 1989. Jag startade min första praktik i Västmanland 1989.

Jag har hjälpt människor att hitta sig själva och hitta hem till sig själva sedan slutet av 80-talet. 100-tals människor har fått tillbaka livsgnistan, hittat vad de är bra på och utvecklat sig själva genom mina behandlingar, kurser och tjänster.

Jag har en tidigare erfarenhet av att tillsammans med olika företag, kommuner, arbetsförmedling, studieförbund utbilda människor i dimensionell kunskap. Jag har haft kurser sedan 1994 både i den privata och offentliga sektorn. Jag har skrivit 18 böcker, kanaliserat mer än 15 energimetoder och flera utbildningar i esoterik ( den dolda kunskapen). Jag reser i hela Sverige och har kurser och föreläsningar. Och – jag har bara 9-årig grundskola och äger en egen tidning. Min ambition, nyfikenhet och vilja har gett mig stor livskunskap.

Jag ger alltid allt i mötet med människor. Och jag vill verkligen från djupet av mitt hjärta hjälpa dig att hitta dig själv. Är du lycklig blir världen lycklig.

Mina 6 barn är idag vuxna och jag fortsätter dock att vara en ”andlig” mamma till människor som behöver hjälp och stöd.

Jag arbetar dimensionellt och inte konventionellt det är min styrka och min förmåga. Jag har ett klarseende där jag kan se igenom dimensioner för att guida och vägleda människor och varelser på den resan. Jag brinner för att hjälpa människor må bra och hitta sig själv. Jag tror på människans inneboende potential och att lidandet är en illusion man kan vakna upp från. Jag vill verkligen att du ska hitta ditt sjungande hjärta.

Jag är en historieberättare (Storyteller) med många minnen både från den här världen och andra. Jag har många kvalitativa utbildningar med mig i bagaget som jag använder mig av i min undervisning. Vill du hitta dig själv och vägen hem till dig är du välkommen till mig.

Alla kurser, texter och annat på hemsidan har jag skrivit och skapat själv.

Kanske ses vi på vägarna när jag är på väg till dig eller någon annan plats med min Reikibil med vingar.

Min vision är att alla människor ska hitta sitt eget instrument och leva i harmoni med sig själva och sin omvärld. Det är min innerligaste önskan att vi alla ska se möjligheterna i varje ögonblick och leva ett kärleksfullt liv i glädje, inspiration och med livskvalitet. Solkarina 1998

Sagt om Solkarina:

”Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss.”

”Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor.”

 

Här hittar du elever som utbildat sig hos mig och som är offentliga

 


Sinnligkunskap AB

Sinnligkunskap AB är idag ett familje-företag inriktat på konsultverksamhet inom flera olika områden samt bokförlag med utgivning av andliga böcker. Vi utbildar och vägleder inom andlig, personlig, medial utveckling samt säljer förutom böcker andra hjälpmedel för de olika utvecklingsprocesserna. Vi är ledande i branschen med mer än 30 års kunskap. Vi erbjuder ett unikt koncept med böcker och utbildningar och produkter som du hittar i vår webbutik.

Innehar F-skatt och momsdeklarerar

Org.nr : 559006-6980