Om mig


Välkommen till min sida. Jag heter Solkarina

Jag har en tidigare erfarenhet av att tillsammans med olika företag, kommuner, arbetsförmedling, studieförbund utbilda människor i dimensionell kunskap. Jag har haft kurser sedan 1994 både i den privata och offentliga sektorn. Jag har skrivit 17 böcker, kanaliserat mer än 15 energimetoder och flera utbildningar i esoterik ( den dolda kunskapen). Jag reser i hela Sverige och har kurser och föreläsningar. Och – jag har bara 9-årig grundskola och äger en egen tidning. Min ambition, nyfikenhet och vilja har gett mig stor livskunskap.

Jag ger alltid allt i mötet med människor. Och jag vill verkligen från djupet av mitt hjärta hjälpa dig att hitta dig själv. Är du lycklig blir världen lycklig.

Mina barn är idag vuxna och jag fortsätter dock att vara en ”andlig” mamma till människor som behöver hjälp och stöd.

Jag arbetar dimensionellt och inte konventionellt det är min styrka och min förmåga. Jag har ett klarseende där jag kan se igenom dimensioner för att guida och vägleda människor och varelser på den resan. Jag brinner för att hjälpa människor må bra och hitta sig själv. Jag tror på människans inneboende potential och att lidandet är en illusion man kan vakna upp från. Jag vill verkligen att du ska hitta ditt sjungande hjärta.

Jag är en historieberättare (Storyteller) med många minnen både från den här världen och andra.

Alla kurser, texter och annat på hemsidan har jag skrivit och skapat själv.

Kanske ses vi på vägarna när jag är på väg till dig eller någon annan plats med min Reikibil med vingar.

Min vision är att alla människor ska hitta sitt eget instrument och leva i harmoni med sig själva och sin omvärld. Det är min innerligaste önskan att vi alla ska se möjligheterna i varje ögonblick och leva ett kärleksfullt liv i glädje, inspiration och med livskvalitet. Solkarina 1998

Solkarina min youtubekanal 

Dimensionellkunskap min kanal tillsammans med min samarbetspartner Sofia

Min facebook-grupp Andlighet i den nya tiden

Min facebook-sida Solkarina Sinnligkunskap

 

Framtidens religion
Kommer att vara en kosmisk religion
Den ska då transformera Gud och undvika dogmer och religioner
Albert Einstein

 


Sinnligkunskap AB

Sinnligkunskap AB är idag ett familje-företag inriktat på konsultverksamhet inom flera olika områden samt bokförlag med utgivning av andliga böcker. Vi utbildar och vägleder inom andlig, personlig, medial utveckling samt säljer förutom böcker andra hjälpmedel för de olika utvecklingsprocesserna. Vi är ledande i branschen med mer än 30 års kunskap. Vi erbjuder ett unikt koncept med böcker och utbildningar och produkter som du hittar i vår webbutik.

Innehar F-skatt och momsdeklarerar

Org.nr : 559006-6980