En fantastisk Reikihelg i Luleå
april 3, 2019
Andevärlden är lätt att prata med
april 9, 2019
Idag blir det därför prinscesstårta och kaffe
Det känns verkligen helt fantastiskt att idag få presentera att vi varumärkesskyddat MediReiki®. Efter att ha arbetat med Reiki dagligen i 29 år i år så är det dags. Ingen har gjort det tidigare så då får vi göra det själva. Precis som när jag köpte Reiki till nummerplåten på bilen.
Vissa saker är bara meningen som man brukar säga.
Jag har också en mycket fin partner i Sofie J.A:s visdom . Tillsammans har vi gått igenom mycket med just Reiki och har många långa samtal och erfarenheter tillsammans. En god partner, en partner man kan lita på som är lika kunnig som man är själv – är viktigt. Jag har erfarenhet av att samarbeta med människor som saknar densamma och det är tungt att dra ett helt lass ensam. Med min egen utvecklingen som jag gör på ett personligt plan så lär jag mig också att samarbeta med framgångsrika människor och det samarbetet är verkligen annorlunda.
 
”Håller man sig till kvalitet så får man kvalitet tillbaka”
 
För dig som inte beställt Reikitidningen ännu kan jag rekommendera att göra det här.  Sofie och jag delar i tidningen mycket nyheter från övriga Reikivärlden. I Sverige har man inte så stor inblick i vad som händer kring Reiki i resten av världen och det tror vi du kommer att uppskatta som lär dig Reiki.
 
Sofie lanserar i veckan också sin första bok om Reiki som heter Reiki i ett vidgat perspektiv. Där hon förmedlar sånt som inte står i Reikiböcker annars lite annorlunda perspektiv. Jag gillade den verkligen när jag förhandsläste den. Och rekommenderar den varmt. Priset om du köper den nu är 249 kr.
 
Jag är också glad och tacksam till alla er som beställt min grundkurs bok i Reiki. Tack. Den är jag personligen väldigt stolt över. Det är inte mindre än 25 års erfarenhet samlad i den. Det som idag är den klassiska Reikin som jag arbetar med. Varför uppfinna hjulet igen  s a s tack till min master 1990. 
 
Kära Reikivänner och övriga vänner. Idag är en speciell dag. Jag och Sofie fördjupar vårt Reikiarbete med MediReiki® och hälsar dig välkommen att följa oss på det tåget.
Mer spännande saker kommer på din och min fantastiska livsresa.
 
Allt gott / Solkarina

Reikiutbildningar i klassisk Japansk Reiki

Gilla vår facebooksida 

Gå med i vår facebook-grupp

Symbolen för varumärket MediReiki® är målat av Sofie och innehåller inga religösa eller politiska symboler. Utan Japan i sin skönhet varifrån Reiki härstammar.

 

Reiki naturligt helande och  mjuk beröring

 

Reiki i ett vidgat perspektiv / Sofie JA


Dela gärna detta:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem − fyra =