Vi firar Reiki 100 år
juni 16, 2022

Vad kan Nefertiti vilja när hon kommer tillbaka från de högre världarna. Vad menade hon med det kosmiska n Vad kan Nefertiti vilja när hon kommer tillbaka från de högre världarna. Vad menade hon med det kosmiska nervsystemet som skulle lagas. Djupa andliga insikter fick jag när jag var 7 år. Och tänk om du ligger i badet och plötsligt står Kristus framför dig och vill ta dig med på en resa Vi lever i en magisk värld där vi kan spekulera i varför skottar är rödhåriga och om det var släkt med Nefertitis dotter. Nefertiti kosmisk healing® är en varumärkesskyddad meditationsmetod för högre kunskap, uppvaknande och hjälp för att nå den 5 dimensionens kunskap. Metoden är kanaliserad av Solkarina och används idag av 100 tals healers i Sverige ervsystemet som skulle lagas.
Djupa andliga insikter fick jag när jag var 7 år. Och tänk om du ligger i badet och plötsligt står Kristus framför dig och vill ta dig med på en resa

Vi lever i en magisk värld där vi kan spekulera i varför skottar är rödhåriga och om det var släkt med Nefertitis dotter.

Nefertiti kosmisk healing® är en varumärkesskyddad meditationsmetod för högre kunskap, uppvaknande och hjälp för att nå den 5 dimensionens kunskap. Metoden är kanaliserad av Solkarina och används idag av 100 tals healers i Sverige.

Boken Nefertiti kosmisk healing

Kalender för kurser


Dela gärna detta:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram

Comments are closed.